Partners

Bij SLTN zijn we zorgvuldig en selectief in de keuze van businesspartners. Onze partnerships zijn voor de langere termijn en er wordt geïnvesteerd in elke relatie. Belangrijk is vooral dat klanten van SLTN de voordelen van onze partnerships plukken: dankzij onze partners is SLTN in staat alle relevante kennis en kunde te mobiliseren om de beoogde oplossing te realiseren.

SLTN heeft de hoogst mogelijke partnerstatus voor de producten uit haar portfolio. Denk daarbij aan het label van Microsoft Gold en Silver Partner op diverse kennisgebieden, IBM Premier Partner en Dell Titanium Partner. Daarnaast wordt de kennis en kunde van SLTN regelmatig erkend door de toekenning van awards.

Onze partnerships

Hieronder vindt u een overzicht van enkele partners. SLTN werkt samen met heel wat partijen op uiteenlopende gebieden om een breed scala aan producten en diensten te leveren.

Samen met SLTN uw uitdagingen aanpakken?

Of u nu op zoek bent naar krachtigere databeveiliging, een stabiel netwerk, betrouwbare telecommunicatie… Bij SLTN vindt u de oplossing die u zoekt. Neem contact op met onze experts om de ideale IT-omgeving te ontwerpen voor uw organisatie.