Logistiek

Digitalisering als drijvende kracht voor de transport en logistiek

In de moderne wereld van vandaag speelt informatie- en communicatietechnologie (ICT) een cruciale rol in het verbeteren van de efficiëntie en het optimaliseren van de logistieke sector. Bedrijven in de logistieke en transportsector zetten volop in op innovatie om aan de stijgende vraag te blijven voldoen. Om duurzaam te ontwikkelen wordt er vaak ingezet op digitalisering. Daarbij komen er echter ook stevige uitdagingen opduiken.

De juiste IT-omgeving speelt een grote rol bij de efficiëntie. De infrastructuur, data en applicatie moeten schaalbaar zijn, maar ook op elk moment optimaal werken én beveiligd blijven. SaaS-diensten zijn een goede manier om het meeste uit IT te halen, zonder grote investeringen te maken en kostbare tijd te verliezen aan beheer.

 

SLTN helpt bedrijven in de sector met relevante kennis van zaken om IT-infrastructuur op te zetten en te beheren.

In nauwe afstemming met onze klanten ontwikkelen we toekomstbestendige en flexibele IT-platformen.

Luchtfoto van Eemsdelta

Dynniq zet grote stappen dankzij vruchtbare samenwerking

Dynniq levert diensten op het gebied van drie strategische speerpunten: mobiliteit, parkeren en energie. IT speelt daarbij een belangrijke rol. Ze kozen voor SLTN om hen te begeleiden bij network access control en netwerksegmentatie op basis van Cisco Meraki-technologie. Met een vaste contactpersoon gaan ze samen voor maximale flexibiliteit.

Lees case
Luchtfoto van Eemsdelta

Langdurige samenwerking Lekkerland gebaseerd op transparantie en vertrouwen

Lekkerland is dé specialist voor on-the-go consumptie. De visie “Your most convenient partner”, drijft Lekkerland om de beste partner te zijn voor haar klanten. En dat is precies wat SLTN ook streeft te zijn in een samenwerking die meer dan 15 jaar teruggaat. Dankzij deze samenwerking rekent Lekkerland op IT die 24/7 beschikbaar én betrouwbaar is.

Lees case

Een oplossing op maat van uw organisatie in de logistieke sector?

Onze experts bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.