Zorg

Digitalisering in de zorg: stap voor stap naar meer innovatie

In een snel veranderende zorgomgeving moet ICT bijdragen aan de efficientie en betaalbaarheid van zorg op menselijke maat. Door middel van innovatieve diensten helpen wij zorginstellingen de juiste keuzes te maken en ICT-middelen op een effectieve manier in te zetten. Daarbij stellen we tevreden cliënten en medewerkers en een gezonde organisatie centraal.

De werkdruk op zorgmedewerkers blijft stijgen. Daarom neemt SLTN al jaren de ICT-zorgen van zorginstellingen uit handen met efficiënte totaaloplossingen. Wij ontwerpen, bouwen en beheren innovatieve ICT-oplossingen rondom de thema’s Uw Ideale ZorgInformatie, Uw Ideale ZorgWerkplek, Uw Ideale ZorgNetwerk & Security, Uw Ideale ZorgCloud en Uw Ideale Zorgcommunicatie – Domotica en Telefonie.

Cirkel van de zorg

Vanuit ons kantoor in Hilversum garanderen we een 24/7 beschikbare servicedesk: cruciaal bij de zorgverlening aan cliënten en patiënten. Verder zetten we in op voortdurende optimalisatie van de samenwerking. Bovenop de afgesproken KPI’s meten wij continu de eindgebruikerstevredenheid. Zo kunnen we tijdig knelpunten signaleren en verbeterpunten uitvoeren.

Wilt u slimme zorgtechnologie inzetten om uw processen te optimaliseren?

Op het Koetshuis van zorgorganisatie Mijzo realiseerde SLTN zorgdomotica

Mijzo is een zorgorganisatie waar medewerkers en vrijwilligers elke dag met passie invulling geven aan hun werkzaamheden. Ook zij merkten echter dat de druk op het personeel bleef toenemen. HPS en SLTN realiseerden voor Mijzo een ideale infrastructuur op het gebied van zorgdomotica. Het systeem is veelzijdig, schaalbaar en toekomstbestendig.

Lees case

GGZ Westelijk Noord-Brabant digitaliseert om personeel te ondersteunen

GGZ Westelijk Noord-Brabant is een aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. De ruim 1100 medewerkers zijn zowel op locatie als op kantoor afhankelijk van hun digitale werkplek en het elektronisch patiëntendossier. Voor de ontwikkeling van een nieuwe digitale werkplek en een nieuw EPD ging GGZ WNB een partnership aan met SLTN.

Bekijk case

Een oplossing op maat van uw zorginstelling?

Onze experts bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.