AI Services

Artificial Intelligence (AI) is een belangrijk hulpmiddel voor efficiëntie en innovatie. Steeds meer organisaties zetten AI in om het beslissingsproces te automatiseren.
Women typing on a keyboard

Op basis van uw data

Door slim gebruik te maken van zowel reeds aanwezige als extern beschikbare data is het mogelijk om opgebouwde kennis efficiënt in te zetten door middel van AI. De specialisten bij SLTN Business & Data Services kunnen u bovendien adviseren en ondersteunen bij de optimalisatie van uw datalandschap, zodat u het maximale rendement haalt uit een AI-oplossing die past bij de strategie en missie van uw organisatie.

Relevant voor uw situatie

Of u nu een chatbot wilt inzetten of geautomatiseerde beeldherkenning zoekt voor procesoptimalisatie, wij ontwikkelen de oplossing die relevant is voor uw situatie. Dat kan door middel van een standaardoplossing, die we voor uw organisatie optimaliseren, of door het ontwikkelen van een volledige maatwerkoplossing. Uiteraard brengen wij de oplossingen in lijn met de geldende wet- en regelgeving omtrent AI en het gebruik en delen van data.

Van oplossing tot implementatie

We ontwikkelen niet alleen uw AI-oplossing, maar zorgen ook voor de implementatie en het beheer binnen uw bestaande organisatieprocessen, inclusief eventuele procesaanpassing(en) en opleiding van medewerkers. Zo haalt u het maximale uit uw AI-oplossing, vandaag, morgen en in de toekomst.

AI-diensten

Bij SLTN begrijpen we hoe AI uw organisatie kan versterken. Met de AI-diensten van SLTN bent u in staat om Artificiële Intelligentie op een praktische manier in te zetten voor uw organisatie, of het nu gaat om het verbeteren van interacties met uw klanten of medewerkers, het automatiseren en optimaliseren van repetitieve werkzaamheden of het voorspellen van en/of inspelen op trends.
Woman working on her laptop
SLTN ondersteunt u en bepaalt mee hoe AI uw organisatie vooruit helpt. Hierbij kijken we realistisch naar de mogelijkheden voor uw doelstellingen.