Cases

SLTN is de vertrouwde partner van organisaties in verschillende sectoren. Benieuwd hoe wij hen helpen de uitdagingen van hun branche aan te pakken met een oplossing op maat? Lees onze klantcases.

GGZ Westelijk Noord-Brabant digitaliseert om personeel te ondersteunen

GGZ Westelijk Noord-Brabant is een aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. De ruim 1100 medewerkers zijn zowel op locatie als op kantoor afhankelijk van hun digitale werkplek en het elektronisch patiëntendossier. Voor de ontwikkeling van een nieuwe digitale werkplek en een nieuw EPD ging GGZ WNB een partnership aan met SLTN.

Bekijk case

Op het Koetshuis van zorgorganisatie Mijzo realiseerde SLTN zorgdomotica

Mijzo is een zorgorganisatie waar medewerkers en vrijwilligers elke dag met passie invulling geven aan hun werkzaamheden. Ook zij merkten echter dat de druk op het personeel bleef toenemen. HPS en SLTN realiseerden voor Mijzo een ideale infrastructuur op het gebied van zorgdomotica. Het systeem is veelzijdig, schaalbaar en toekomstbestendig.

Bekijk case

Innovam vertrouwt op Guardian360 voor IT-bescherming

Innovam is dé opleider in de mobiliteitsbranche. Voor de beveiliging van data van medewerkers, cursisten en examenkandidaten klopte de brancheorganisatie aan bij SLTN. Dankzij de ondersteuning van SLTN nam Innovam Guardian360 in gebruik. Deze tool houdt dag en nacht het volledige netwerk in de gaten.

Bekijk case

SLTN draagt bij aan ambitie AVR: maak wat waardeloos is weer waardevol

AVR vond in SLTN de partner waarnaar ze op zoek was om uitdagingen op het gebied van continuïteit en flexibiliteit aan te pakken. De basis van de dienstverlening wordt gevormd door Nutanix-technologie. Nu rekent AVR op een schaalbare, moderne en kostenefficiënte oplossing.

Bekijk case

Samen met SLTN uw uitdagingen aanpakken?

Of u nu op zoek bent naar krachtigere databeveiliging, een stabiel netwerk, betrouwbare telecommunicatie… Bij SLTN vindt u de oplossing die u zoekt. Neem contact op met onze experts om de ideale IT-omgeving te ontwerpen voor uw organisatie.