Zakelijke dienstverlening

Innovatieve oplossingen om u te onderscheiden in een veranderende markt

Als zakelijke dienstverlener moet u efficiënt te werk gaan. Veilige dataopslag, geautomatiseerde processen en flexibele IT zijn daarbij niet weg te denken. Hoe speelt u anders snel in op de veranderende behoeften van uw klanten? Alleen door te innoveren en optimaliseren kunt u zich onderscheiden van de concurrentie.

Met de juiste IT-partner beschikt u over de nodige technologie en wordt er ook met u meegedacht over nieuwe oplossingen. Cloud, security en een betrouwbaar netwerk zorgen niet alleen voor tevredenheid binnen uw team, maar ook voor de optimale customer experience.

SLTN is uw partner voor digitalisering. Met jarenlange ervaring in de dienstverlenende sector weten we als geen ander hoe u zich onderscheidt in een veranderende markt.

Veilig, efficiënt en innovatief.

Luchtfoto van Eemsdelta

SLTN biedt infrastructuur voor Nijmeegse Reasult

Het Nijmeegse Reasult is marktleider in software die de financiële performance van vastgoedorganisaties optimaliseert. Steeds vaker kreeg Reasult de vraag om naast software ook infrastructuur te regelen. Niet alleen qua kosten, maar vooral ook op het gebied van het meedenken met onze oplossingen stak SLTN met kop en schouders boven andere partijen uit.

Lees case
Luchtfoto van Eemsdelta

Kantar en SLTN, samen het beste van twee werelden

Automatisering binnen marktonderzoek wordt steeds belangrijker en dat merkt ook Kantar, ‘s werelds meest toonaangevende bedrijf op het gebied van marketingdata en analytics. Als deel van een jarenlange samenwerking bouwt SLTN voor Kantar onder andere applicaties in Microsoft.net met een SQL-database die gehost wordt in de eigen Microsoft Azure-omgeving.

Lees case

Een oplossing op maat van uw dienstverlenende organisatie?

Onze experts bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.