Datacenter & Cloud

Ga aan de slag met SLTN Multi Hybrid Cloud

In de digitale wereld van vandaag is het eenvoudiger dan ooit om data te verzamelen. Maar hoe zet u die om in resultaten voor uw organisatie? De toenemende hoeveelheid data zorgt voor ongestructureerde en zelfs onveilige opslag. En zo gebeurt er niets mee.

De afgelopen jaren zetten heel wat organisaties in op public cloud. En niet zonder reden. Maar het one-cloud-fits-all-principe werkt helaas niet. Moeilijke migraties, vendor lock-ins, compliance, regelgeving… De public cloud is niet voor elke organisatie de beste oplossing.

Wat is het alternatief? Het korte antwoord: SLTN Multi Hybrid Cloud, waarbij u uw eigen datacenter combineert met cloudoplossingen. Een stevig datacenter samengesteld met innovatieve hardware is cruciaal om te profiteren van de voordelen van flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie die de cloud biedt.

SLTN is uw partner voor een breed scala aan hoogwaardige hardwareoplossingen die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van hybride cloudarchitecturen. Van servers en netwerkapparatuur tot het ontwerp van uw SLTN Multi Hybrid Cloud zelf, wij leveren de gepaste technologieën en expertise die nodig zijn voor een krachtige SLTN Multi Hybrid Cloudomgeving.

Two men working in a server room

Optimaliseren met
Multi Hybrid Cloud

De juiste cloudstrategie bestaat uit een mix van public én private cloud, gecombineerd met een on-premises infrastructuur. Dat noemen we SLTN Multi Hybrid Cloud. Uw organisatie maakt gebruik van het flexibele karakter van de public cloud in combinatie met de veiligheid, controle en prestaties van de private cloud of on-premises infrastructuur.

Ga zorgeloos aan de slag met SLTN Multi Hybrid Cloud.

  • Het ABC van de cloud
  • Stap af van het one-cloud-fits-all-principe
  • Aan de slag met SLTN Multi Hybrid Cloud
  • Cloudtransitie met een betrouwbare partner

Blijf uw ongestructureerde data de baas

Vier tips voor overzichtelijk beheer

Ontdek hoe SLTN’s digitale mediaopslag en oplossingen uw organisatie helpen om op een juiste manier om te gaan met uw data en de snelle toename ervan te ondersteunen.

Krijg grip op uw ongestructureerde data

  • Laat uw IT-infrastructuur meegroeien met uw organisatie
  • Stroomlijn uw workflows
  • Creëer optimale schaalbaarheid
  • Beveilig uw ongestructureerde data

Uw Ideale Cloud begint bij een
betrouwbare partner

Bij SLTN helpen we organisaties om met behulp van IT hun bedrijfsprocessen eenvoudiger, sneller en efficiënter te laten verlopen. Met de nieuwste technologieën in hardware en software ontwerpen we samen uw eigen platform. En dat helemaal volgens uw wensen.

U kiest voor solide IT-infrastructuur, maar in een schaalbaar, pay-per-use model. In uw datacenter, of bij SLTN. Die infrastructuur combineert u eenvoudig met public clouddiensten waar nodig. Neem contact op met onze experts en zet de eerste stap naar Uw Ideale Cloud.