Over SLTN

Met een omzet van meer dan 285 miljoen euro en ruim 600 hoog opgeleide IT-professionals is SLTN een van de grotere niet-beursgenoteerde solution integrators die zich richten op het verenigen van business en IT. Dat doen wij al meer dan 25 jaar vanuit onze kernwaarden: kwaliteit, passie en innovatie.
SLTN levert aan klanten in zowel het MKB+-segment als Corporate Accounts en Large Enterprise. Wij zijn alleen actief vanuit Nederland maar leveren en begeleiden onze klanten over de hele wereld.

SLTN, voor Future-proof IT

Bij SLTN zorgen we ervoor dat steeds complexere IT-mogelijkheden toegankelijk worden én blijven voor onze klanten. Wij nemen al vele jaren de ICT-zorgen uit handen van organisaties in verschillende sectoren, waaronder de centrale en decentrale overheid, gezondheidszorg, financiële & zakelijke dienstverlening, transport & industrie en media & entertainment. Wij geloven in de kracht van sterke relaties met klanten en met velen van hen werken wij al jaren nauw samen. SLTN adviseert, ontwerpt, levert, bouwt en beheert duurzame en innovatieve ICT-oplossingen in lijn met de organisatiedoelstellingen van onze klanten.

Onze focus ligt daarbij op business transformation services: digitale transformatie, business strategy met IT, datagedreven werken en applicatiemodernisering. Deze diensten combineren we met de infrastructuurgerelateerde thema’s: digitale werkplek, netwerk & (cyber)security, datacenter & cloud, domotica en VoIP-telefonie. Dit brede portfolio maakt SLTN een full service solution integrator die zorg draagt voor een Future-proof IT-landschap.

De gebruikerservaring en de behoeften van de organisatie zijn het uitgangspunt van alles wat we doen.
Vandaag, morgen en in de toekomst.

De digitale transformatie versnelt. Daarbij is plaats- en device-onafhankelijk werken de nieuwe standaard geworden. Cloud, mobiele werkplekken, netwerken en zeker security worden daarom steeds belangrijker. SaaS en mobiele applicaties die overal ter wereld bediend kunnen worden, zijn essentieel voor iedere organisatie om te overleven en te groeien.

Bedrijven besteden hun IT meer en meer uit aan gespecialiseerde organisaties voor flexibele beschikbaarheid, optimale XLA en voorspelbare kosten. Zo kunnen zij zich focussen op hun core business. Explosieve datagroei versnelt de behoefte om nog meer inzicht te verkrijgen in processen en klantbehoeften, maar ook de inzet van artificial intelligence neemt sterk toe.

Bij SLTN spelen we al volop in op deze veranderende behoeften. Ook in de toekomst blijven we bedrijven en instellingen ondersteunen in hun digitale transformatie.

Bij SLTN realiseren we onze visie op verschillende manieren:

We bieden zoveel mogelijk utility-based as-a-Managed Service-diensten aan, waaronder Unified Communication, Digital Workplace, Datacenter & Cloud, Networking en Security.

SLTN breidt voortdurend het aanbod van Multi Hybrid Cloud-oplossingen verder uit om voor klanten tot de ideale oplossing te komen. De optimale mix van kosten, security en Data Governance zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Middels Cloud Billing en Orchestration Software bieden we onze klanten financiële transparantie en kiezen ze zelf de locatie van hun data en applicaties binnen SLTN’s Multi Hybrid Cloud-oplossingen.

SLTN benadrukt het belang van Data Governance, aangezien data overal en nergens wordt opgeslagen in de Multi Hybrid Cloud en cybercrime fors toeneemt.

Door de exponentiële groei van data worden Data Analytics, Artificial Intelligence en Deep Learning de enige manieren om relevante inzichten te krijgen. Die technieken zetten we bij SLTN optimaal in.

Aan de hand van deze strategie zal SLTN haar klanten duidelijke en Future-proof IT-oplossingen aanbieden met innovatieve technologie terwijl ook de huidige IT-uitdagingen aangepakt worden.

Certificeringen

ISO 27001

Line divider

ISO 9001

Line divider

ISO 14001

Line divider

NEN 7510

Line divider

Directie

Eugene Tuijnman
Founder & CEO
Pam Van Olphen
CFO
Photo of Menno
Menno Burger
VP Professional Services
Harry Degger
VP Sales
Emile Schouwstra
VP Services
Building of SLTN headquarters

Samen met SLTN uw uitdagingen aanpakken?

Of u nu op zoek bent naar krachtigere databeveiliging, een stabiel netwerk, betrouwbare telecommunicatie… Bij SLTN vindt u de oplossing die u zoekt. Neem contact op met onze experts om de ideale IT-omgeving te ontwerpen voor uw organisatie.