Industrie

Innovatie en efficiency maken het verschil

De Nederlandse industriële sector is een van de grotere in Europa. Om zich te kunnen blijven onderscheiden is er meer en meer behoefte aan innovatie: een nieuwe manier van denken en produceren, overal ter wereld, altijd op basis van de beste kwaliteit…

In het digitale landschap van vandaag speelt IT daarbij een belangrijke rol. Maar de eisen die gesteld worden aan de infrastructuur worden telkens groter. De IT-omgeving draaiende houden wordt daardoor steeds complexer, terwijl downtime zware gevolgen heeft voor uw activiteiten. Ook applicaties moeten altijd uitstekend presteren en u moet grote hoeveelheden data op korte tijd verwerken uit diverse bronnen.

 

SLTN gaat samen met uw organisatie op zoek naar uw ideale datacenter, cloud, werkplek en meer, goed beveiligd dankzij cybersecurity-oplossingen op maat. Onze ruime ervaring met complexe vraagstukken, veelal onder uitzonderlijke marktomstandigheden, maakt ons de geschikte partner voor al uw behoeften.

Verschillende nationale en internationale klanten in de industriële sector vertrouwen al op onze oplossingen.

Luchtfoto van Eemsdelta

Innovam vertrouwt op Guardian360 voor IT-bescherming

Innovam is dé opleider in de mobiliteitsbranche. Voor de beveiliging van data van medewerkers, cursisten en examenkandidaten klopte de brancheorganisatie aan bij SLTN. Dankzij de ondersteuning van SLTN nam Innovam Guardian360 in gebruik. Deze tool houdt dag en nacht het volledige netwerk in de gaten.

Lees case
Luchtfoto van Eemsdelta

SLTN draagt bij aan ambitie AVR: maak wat waardeloos is weer waardevol

AVR vond in SLTN de partner waarnaar ze op zoek was om uitdagingen op het gebied van continuïteit en flexibiliteit aan te pakken. De basis van de dienstverlening wordt gevormd door Nutanix-technologie. Nu rekent AVR op een schaalbare, moderne en kostenefficiënte oplossing.

Lees case

Een oplossing op maat van uw bedrijf in de industriële sector?

Onze experts bespreken de mogelijkheden graag tijdens een persoonlijk gesprek.