Services

Technologie evolueert voortdurend. Bedrijven hebben daarom behoefte aan flexibele en betrouwbare oplossingen. Met onze expertise en ervaring streven we ernaar om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Ontdek hoe u onze diensten inzet om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen en een solide basis voor succes in de moderne digitale wereld te creëren.

Projecten

De ontwikkelingen in de IT maar ook in uw organisatie gaan snel. Aanpassingen in uw IT om de toenemende digitalisering door te voeren, o.a. om steeds meer een Data-gestuurde onderneming te worden, zijn aan de orde van de dag. Investeringen in hard- en software volgen elkaar snel op. En dat betekend verbouwen terwijl de winkel 24×7 open moet blijven.

SLTN kan u helpen met het doorvoeren van de noodzakelijke aanpassingen. Dat kunnen forse aanpassingen zijn zoals bijvoorbeeld van het migreren naar de Cloud maar ook kleinere migraties zoals updates en upgrades. Juist in de kleinere aanpassingen zit vaak het venijn en dus de risico’s.

SLTN beschikt over jarenlange ervaring en referenties en kan u helpen om te komen tot een toekomstbestendige IT-infrastructuur. Onze architecten, pre-sales consultants, engineers en projectleiders helpen u graag.

Managed Services

IT is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Maar, het is helaas ook een erg complex en kostbaar onderdeel dat bij het niet goed functioneren ook gelijk tot een forse negatieve impact in uw bedrijfsvoering leidt. SLTN is gespecialiseerd in het leveren van Managed Services dienstverlening voor bedrijven, organisaties en instellingen.

Wij werken vanuit 2 verschillende disciplines:

  • Technology zoals werkplekken, datacenter/cloud en netwerken.
  • Business, betreft zaken omtrent data en applicaties.

Op beide disciplines werken wij samen met u op basis van op SLA en/of XLA gebaseerde contracten. SLTN kan, indien gewenst, haar dienstverlening zelfs uitvoeren op basis van 7×24 uur, altijd vanaf Nederlands grondgebied met Nederlandse medewerkers.

Aangezien Managed Services altijd maatwerk is treden wij graag met u in overleg om vrijblijvend een passend aanbod voor u te maken.

Building of SLTN headquarters

Samen met SLTN uw uitdagingen aanpakken?

Of u nu op zoek bent naar krachtigere databeveiliging, een stabiel netwerk, betrouwbare telecommunicatie… Bij SLTN vindt u de oplossing die u zoekt. Neem contact op met onze experts om de ideale IT-omgeving te ontwerpen voor uw organisatie.