Telecom & Domotica

Kies voor een innovatieve communicatie oplossing

Om efficiënt aan de slag te kunnen, is het belangrijk dat uw medewerkers vlot en veilig met elkaar kunnen communiceren. In verschillende sectoren komt communicatie met cliënten door middel van sensoren en displays daar nog eens bovenop. Met de juiste Telecom & Domotica- oplossingen creëert u een win-winsituatie voor alle partijen.

Man working on his smartphone

Finance

Met innovatieve communicatie-oplossingen kunnen financiële instellingen naadloos communiceren met klanten via verschillende kanalen, zoals videoconferenties en instant messaging. Dit leidt tot snellere en efficiëntere interacties, verbeterde klantenservice en betere besluitvorming.

Lees meer

Healthcare

In de gezondheidszorg zorgen Telecom & Domotica-oplossingen voor betere samenwerking tussen zorgverleners door middel van realtime communicatie en toegang tot patiëntendossiers. Dit resulteert in snellere diagnoses, efficiëntere workflows en verbeterde coördinatie van de zorg.

Lees meer

Industrie

Telecom & Domotica vergemakkelijkt de communicatie en samenwerking tussen verschillende afdelingen in de industrie, terwijl sensoren een cruciale rol spelen bij het verzamelen van gegevens over machines, omgevingsfactoren en voorraadniveaus. Deze gegevens worden geïntegreerd met het Telecom & Domotica-platform. Hierdoor verloopt realtime bewaking, milieubeheer en voorraadbeheer efficiënter.

Lees meer

Overheid

Telecom & Domotica-oplossingen stroomlijnen de communicatie binnen de overheid, zowel intern tussen overheidsinstanties als extern met burgers. Zo kan de overheid efficiënter informatie delen, besluitvorming versnellen en dienstverlening aan burgers verbeteren.

Lees meer

 Uw Ideale Communicatie

Om voor uw organisatie innovatieve Unified communicatie-oplossingen te bieden, hanteren wij binnen SLTN een Multi-Vendoren strategie. SLTN Telecom voert producten en diensten van A-merken Vendoren zoals;

  • Microsoft Teams;
  • Mitel
  • Nec Universe Blue
  • Talkdesk

Connected Health

Hoe zet u als zorgorganisatie technologische innovatie efficiënt in om de kwaliteit van de zorg nóg te verhogen? Met HPS Connected Health worden zowel de cliënt als de zorgprofessional centraal gesteld. Verschillende communicatie- en domoticadiensten aangesloten vanuit onze cloud zorgen voor optimale zorgverlening en meer rust op de werkvloer.

Hoe werkt het?

  • Zorgapplicatie voor medewerkers: zorgverleners krijgen een gespecialiseerde smartphone om snel te beschikken over relevante informatie.
  • Zorgapplicatie voor cliënten: een slim beeldscherm met een app voor de cliënt vervangt de traditionele verpleegoproepunit en intercom.
  • Zorgdashboard: het platform van HPS is een volledig datagedreven omgeving voor functioneel beheer en rapportage.

Klaar om uw zorgorganisatie nog slimmer te maken? Kom alles te weten over Connected Health.

SLTN Telecom is naast partner van Microsoft, Mitel, NEC Universe Blue en Talkdesk ook fabrikant en leverancier van Connected Health. Dit product is 100% door onszelf ontwikkeld en kan volledig als dienst worden afgenomen vanuit de Cloud. Private, Public en/of Hybride net zoals onze UC Communicatie oplossingen volledig Cloud gebaseerd zijn.

Door onze keuzes geldt een maximale keuzevrijheid voor onze klanten en zoeken wij samen met u altijd naar de oplossing die het best bij u past. SLTN Telecom heeft bij al haar fabrikanten de hoogst haalbare partnerstatus en onze medewerkers zijn zowel technisch als commercieel getraind. Jaarlijks wordt dit gehele proces opnieuw gecontroleerd en geaccrediteerd.

Samen met STLN Telecom laten we u en uw medewerkers op een zo efficiënt mogelijke manier communiceren. Hoe we dat doen? Op basis van bewezen innovatieve communicatietechnologie en open standaarden. Neem contact op met onze expert om te bouwen aan Uw Ideale Communicatie