Awards

Bij SLTN streven we ernaar onze dienstverlening en relaties met partners steeds te versterken. Dat blijft niet onopgemerkt. Hieronder vindt u een overzicht van recent behaalde awards en certificeringen.

SLTN uitgeroepen tot Best New Customer Partner 2022

Check Point Software Technologies Ltd erkende SLTN als de Best New Customer Partner van 2022: “De samenwerking tussen SLTN en Check Point is al enkele jaren zeer sterk en SLTN is een partner die de Check Point-strategie en -visie heeft omarmd. Zij hebben een lange staat van dienst in Cybersecurity Managed Services en leveren een grote bijdrage aan de hoge en middelgrote markt. Ze zijn dan ook vertrouwde adviseurs op dit gebied voor veel organisaties. Deze samenwerking resulteerde in een van de grootste nieuwe klant Infinity Deals in 2022.”

Visual that represents people
Line divider

SLTN is CSP of the Year

Op 16 maart mocht SLTN niet één, maar twee awards in de wacht slepen tijdens de Dutch IT-channel Awards! SLTN als geheel werd uitgeroepen tot CSP of the Year. Jeffrey Laheij, Sales Manager bij SLTN, ontving de prijs voor Sales Manager of the Year. Een fantastische erkenning waar we als team zeer trots op zijn!

Visual that represents life
Line divider

SLTN uitgeroepen tot Data Services Partner of the Year 2022

Hewlett Packard Enterprise riep SLTN uit als Data Services Partner of the Year 2022: “SLTN bezit een gedegen en uitermate professionele Data Services-divisie en is expert in Data Management, Data Analytics en Managed Services. Hierdoor zijn zij in staat de rol in te nemen van Trusted Advisor en hebben zij meerdere vooraanstaande organisaties geholpen met datagedreven transformaties.”

Visual that represents profit
Line divider

SLTN ontvangt de Partner of the Year Award en de Excellence in Enterprise Award 2022

Tijdens de Dell Technologies Partner Awards 2022 mocht SLTN twee awards in ontvangst nemen. Voor onze jarenlange partnership, de groei over het hele portfolio en de omzet werden we beloond met de Partner of the Year Award. Als erkenning voor onze samenwerking en value in grotere projecten in het Enterprise-segment kregen we ook de Excellence in Enterprise Award. We danken Dell Technologies voor deze mooie waardering en onze fijne samenwerking.

Visual that represents life
Line divider

SLTN erkend als Best Newcomer of the Year 2022

Tijdens de Palo Alto Awards Ceremony werd SLTN uitgeroepen tot Best Newcomer of the Year. Samen met Palo Alto Networks sloten we de grootste partner deal in 2022, een fantastische start voor een succesvolle samenwerking. Het winnen van deze award onderstreept onze kracht op het gebied van Cybersecurity en welke rol SLTN hierin kan spelen voor allerlei organisaties. Bedankt Team SLTN voor het harde werk en Team Palo Alto voor deze mooie erkenning. We kijken uit naar meer gezamenlijke business opportunities en projecten.

Visual that represents profit
Line divider

SLTN wint Outstanding Infrastructure and Hybrid Cloud Solutions Award 2022

Tijdens het IBM Partner Ecosystem Northern Europe Event op 8 november 2022 mocht SLTN de Outstanding Infrastructure and Hybrid Cloud Solutions Award 2022 in ontvangst nemen. We zijn enorm trots op deze prestatie, die niet haalbaar was geweest zonder de kennis en kunde van het hele SLTN-team. Het winnen van deze award bewijst wederom de expertise van SLTN op het gebied van Hybrid Cloud-oplossingen met IBM, VMware en Red Hat, en onze Managed Services.

Visual that represents life
Line divider

SLTN is KnowBe4’s EMEA Partner of the Year 2022

KnowBe4 heeft SLTN uitgeroepen tot EMEA Partner of the Year. Met deze award erkent KnowBe4 de beste KnowBe4-kanaalpartners op basis van verkoopgroei, marketinginnovatie, leiderschap en een focus op bewustzijn, gedrag en cultuur op het gebied van Cyberbeveiliging. We zijn enorm vereerd om deze award te mogen ontvangen. Met het programma van KnowBe4 beschikt SLTN over een perfecte gamified security awareness training om onze klanten de mogelijkheid te bieden zich te weren tegen cybersecurity-aanvallen.

Visual that represents profit
Line divider

SLTN wint VMware Partner Social Impact Award

Tijdens het Partner Update & Appreciation Event reikte VMware zeven Partner Awards uit aan partners en individuen die zich in het afgelopen jaar op bijzondere wijze ingezet en onderscheiden hebben. Ook SLTN viel in de prijzen. Wij zijn bijzonder trots op de VMware Partner Social Impact Award. Naast zakelijk ondernemen, hechten we bij SLTN ook belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondersteunen we meerdere goede doelen. Daarnaast is de business met VMware het afgelopen jaar sterk gegroeid en daaraan willen we de komende jaren blijven bouwen.

Line divider

SLTN is Veeam Partner of the Year

Op de Veeam Benelux ProPartner Summit 2022 in Amsterdam is SLTN uitgeroepen tot Veeam Partner of the Year. Voor SLTN is dit een hele mooie erkenning voor de hoogste omzet, strategische deals, gezamenlijke managed diensten en ons hoge kennisniveau.

Visual that represents life

Samen met SLTN uw uitdagingen aanpakken?

Of u nu op zoek bent naar krachtigere databeveiliging, een stabiel netwerk, betrouwbare telecommunicatie… Bij SLTN vindt u de oplossing die u zoekt. Neem contact op met onze experts om de ideale IT-omgeving te ontwerpen voor uw organisatie.