14 mei, 2024

Zonnehuisgroep Vlaardingen kiest voor SLTN als strategische ICT partner

Zonnehuisgroep Vlaardingen heeft via een uitgebreid selectieproces SLTN als strategische ICT partner gekozen. In april is een meerjarig contract getekend waarbij SLTN de Ideale ZorgWerkplek, ZorgNetwerk, ZorgCloud en ZorgSecurity voor Zonnehuisgroep verzorgt.

Zonnehuisgroep Vlaardingen zet fors in op het versterken van de afdeling ‘innovatie, ict & zorgtechnologie”. Een belangrijk deel van de zorg van Zonnehuisgroep Vlaardingen wordt ondersteunt met behulp van I(C)T en zorgtechnologie. Dat kan alleen werken als de basis goed op orde is.

Kantoor van Spaarne Gasthuis

In de komende maanden wordt de transitie naar SLTN uigevoerd en starten we met Onze Ideale Samenwerking. 

Arjan in ’t Veld, Raad van bestuur Zonnehuisgroep Vlaardingen: “ICT is zo belangrijk voor een organisatie als de onze. Nu en zeker in de toekomst. Je wilt je dan over de basis geen zorgen hoeven maken. Dan kunnen wij ons met een gerust hart richten op de implementatie van nieuwe ICT en technologische toepassingen.”

Eugene Tuijnman, CEO SLTN: “Team SLTN blijft haar kennis verdiepen en is hard op weg naar het behalen van de volgende status: Azure Expert MSP. Daarmee heeft SLTN alle Solution Provider statussen in huis om aan te tonen dat zij haar klanten in de volle breedte kan helpen, zowel in de public als in de private Cloud en daar zijn we enorm trots op!”

Over Stichting Zonnehuisgroep Vlaardingen

Stichting Zonnehuisgroep Vlaardingen heeft zijn wortels in Vereniging Het Zonnehuis, een vrijwillig particulier initiatief dat startte in 1921. Het doel was het bieden van waardige zorg aan kwetsbare mensen. Er was nog geen voorziening van overheidswege of iets dergelijks. Het initiatief kwam vanuit de maatschappij. Die waarden en ambitie drijven ons nog steeds in de zorg die wij in Vlaardingen en omgeving verlenen. Zonnehuisgroep Vlaardingen biedt verpleeghuis-, revalidatie- en thuiszorg vanuit vijf locaties in Vlaardingen. Dit doen wij met ruim 1000 medewerkers en zo’n 500 vrijwilligers.